کاهش افسردگی با استفاده از برنامه های گوشی هوشمند

کاهش افسردگی با استفاده از برنامه های گوشی هوشمند

 محققان دانشگاه «وسترن سیدنی» دریافتند که اپلیکیشنهای گوشی های هوشمند می توانند گزینه های درمانی مؤثری برای بیماران مبتلا به افسردگی باشد.

افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات ذهنی و اصلی ترین علت ناتوانی در جهان به شمار می رود. اکثریت مردم کشورهای پیشرفته گوشی های هوشمند در اختیار دارند و بیشترین آمار دارندگان این قبیل گوشی ها را جوانان تشکیل می دهند که بالاترین شمار مبتلایان به افسردگی را نیز به خود اختصاص می دهند.

به نقل از upi، گوشی های هوشمند در ترکیب با پیشرفت سریع فناوری در نهایت با کاهش رنج اجتماعی و اقتصادی در سراسر جهان قادر به ارائه درمان های مؤثر برای افسردگی خواهند بود. محققان آزمایش های بالینی مختلفی را روی تأثیر استفاده از گوشی های هوشمند روی بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ بیمار مختلف زن و مرد انجام دادند که بین ۱۸ تا ۵۹ سال سن داشتند و مبتلا به افسردگی شدید، خفیف تا متوسط، اضطراب، اختلال دوقطبی و بی خوابی بودند.

اطلاعات به دست آمده نشان می دهد که گوشی های هوشمند به کنترل افراد، درک و مدیریت سلامت ذهنی آنها کمک می کند. استفاده از اپلیکیشن های گوشی های هوشمند در بهبود خلق و خو و وضعیت روحی و از بین بردن علائم در بیماران مؤثر است.

در واقع، این آزمایش ها حاکی از آن است که استفاده از اپلیکیشن های گوشی های هوشمند به کاهش قابل ملاحظه علائم افسردگی در بیماران کمک می کند. در مداخلاتی که طی آن از اپلیکیشن هایی با اهداف خاص استفاده شده، تأثیر درمان ها بسیار بیشتر از اپلیکیشن هایی بوده است که بدون هدف طراحی شده اند.