راهنمای کامل استفاده از مولتی کوکر
راهنمای کامل استفاده از مولتی کوکر
همان طور که میدانید، امروزه بیشتر بانوان در سرتاسر دنیا شاغل هستند و علاوه بر کار، باید به امورات منزل و خانواده شان نیز رسیدگی کنند. در کنار همه مشغلهها تغذیه و سلامت خانواده نیز مسئلهای نیست که بتوان از آن چشم پوشی کرد بنابراین اگر وسیلهای این شرایط را فراهم کند که در زمانی نه خیلی طولانی افراد بتوانند غذاهایی متنوع، لذیذ و باکیفیت تهیه کنند حتماً از آن استقبال خواهند کرد.چند سالی است که دستگاه مولتی کوکر این شرایط را مهیا کرده که افراد هم بتوانند وقت آزاد بیشتری برای رسیدگی به کارهای شان داشته باشند و مجبور نباشند برای پخت غذا تمام وقت در آشپزخانه باشند و هم اینکه با داشتن یک منوی گسترده انواع مختلف خوراکها را به آسانی تهیه کنند.
کاربرد مولتی کوکر
مولتی کوکر وسیله برقی است که در ظاهر شبیه پلوپزهای برقی بوده ولی در اصل این دستگاه علاوه بر قابلیت پلوپز شامل عملکردهای بخارپز، سرخ کن، آرام پز و زود پز نیز میباشد. با توجه به داشتن قابلیتهای چندگانه این دستگاه قادر است بیش از ۵۰ نوع غذا برای شما آماده کند. منوی گسترده این دستگاه شامل پخت انواع برنج (سفید/قهوه ای)، خورش، سوپ، آش، کیک، نان، خمیر پیتزا، انواع غذاهای سرخ کردنی، ماست، پنیر، فرنی، انواع دسر و… میباشد.
شما میتوانید به جای این که برای پخت غذاهای مورد نظرتان از چندین قابلمه و ماهیتابه استفاده کنید با قرار دادن این دستگاه کم حجم و زیبا، روی کابینت آشپزخانه تان آنها را فقط و فقط در نهایت خونسردی، نظم و پاکیزگی با مولتی کوکر در کمترین زمان ممکن بپزید. مولتی کوکرها با داشتن صفحه نمایشگر لمسی این فرصت را به شما میدهند که اگر دستور غذایی خارج از منو دستگاه دارید، بتوانید آن را نیز در حافظه دستگاه ذخیره کرده و هر وقت که خواستید استفاده کنید.
مچنین میتوانید زمان و دمای پخت غذایتان را با توجه به نیاز خود از روی صفحه نمایشگر تنظیم کنید. علاوه بر این شما میتوانید غذای پخته شدهتان را تا زمان سرو غذا، توسط دستگاه مولتی کوکر با حفظ کیفیت گرم نگه دارید.
در واقع مولتی کوکرها برای این ساخته شده اند که در موقع آشپزی، ظرف زیادی کثیف نشود، زمان زیادی برای آشپزی به هدر نرود، انرژی کمتری مصرف شده و غذاهای متنوع و لذیذ با حفظ کیفیت مواد غذایی در هر زمان و دمایی که شما تعیین کرده اید آماده شود و هیچ وقت نگران این مسئله نباشید که قرار است در پایان یک روز کاری پرمشغله غذای حاضری بخورید و یا اینکه از بیرون از منزل غذا را سفارش دهید که هم هزینه بر است و هم خیلی به سلامتش اطمینان ندارید.
شاید این گونه به نظر بیاید که مولتی کوکر دستگاهی پیچیده بوده و کار کردن با آن دشوار و گیج کننده است اما با چند دستورالعمل ساده متوجه میشوید که چه اندازه آسان و بی دردسر و در زمانی اندک میتوانید به کمک این دستگاه غذا بپزید. کافیست با راهنمای استفاده از مولتی کوکر همراه شوید تا بدانید که چگونه میتوان با فشار دادن چند دکمه، خیلی راحت و آسان خوراک مورد نظرتان را طبخ کنید.
راهنمای استفاده مولتی کوکر قبل از اولین استفاده
- بسته بندی و برچسبهای دستگاه را با دقت باز کنید.
- دستگاه و لوازم جانبی آن را از جهت سالم بودن خوب بررسی کنید.
- از سالم بودن سیم دستگاه و محل اتصال آن به مولتی کوکر مطمئن شوید.
- تمام قطعات و اجزای قابل شستشوی دستگاه را بشویید .
- بدنه اصلی دستگاه و سیم آن را از آب دور نگه دارید.
- اجزای شسته شده را کامل و دقیق خشک کنید.
راهنمای استفاده از مولتی کوکر و بررسی عملکردهای دستگاه
پس از نصب دستگاه مولتی کوکر آن را بر روی سطحی بلند، ایمن، ثابت و خشک به دور از رطوبت و منبع حرارتی و در فضایی که با دما و بخار صدمه نبیند قرار داده و به برق وصل کنید. از آن جایی که دستگاه مولتی کوکر دارای عملکردهای چندگانه پخت میباشد، ما برای سهولت کار شما در اینجا تمامی این عملکردها را به طور جداگانه توضیح میدهیم.
عنوان این عملکردها عبارتند از:
- عملکرد pressure cook (زودپز)
- عملکرد slow cook (آرام پز)
- عملکرد reduce (پخت داغ)
- عملکرد sear (تفت دادن)
- عملکرد saute (سرخ کردن)
- عملکرد steam (بخارپز کردن)
- عملکرد simmer (جوشاندن)
- عملکرد delay start (شروع با تاخیر)
- عملکرد manual (تنظیم دستی)
- عملکرد custom (ذخیره سازی)
- عملکرد keep warm (گرم نگهدارنده)
نکات مهم خرید از دیدگاه راهنمای استفاده مولتی کوکر
لازم است که در زمان خرید دستگاه مولتی کوکر اطلاعاتی در رابطه با امکاناتی که دستگاه میتواند در اختیارتان قرار دهد، و همچنین جنس و ویژگیهای دیگر آن داشته باشید، تا با توجه به نیازتان و هزینهای که صرف میکنید، خرید خوب و به صرفهای داشته باشید.
از این رو به نکاتی که در ذیل به آنها اشاره میشود توجه فرمایید:
قدرت موتور
قدرت موتور مولتی کوکر بین ۷۰۰ تا ۱۷۰۰ وات متغیر است. بدیهی است که هر قدر قدرت موتور بیشتر باشد، دستگاه فشار کمتری را تحمل خواهد کرد و کارایی بهتری خواهد داشت. البته باید توجه داشت که قدرت بیشتر موتور مساوی با مصرف بیشتر انرژی نیز هست. بنابراین با توجه به الویت خود انتخاب کنید.
وزن دستگاه
وزن دستگاه با توجه به جنس بدنه و قابلمه تعیین میگردد. برای جابجایی آسان دستگاه بهتر است دستگاهی را خریداری کنیم که سبک تر باشد. اکثر دستگاههای مولتی کوکر موجود در بازار بین ۵ تا ۶ کیلوگرم وزن دارند. از آنجایی که مولتی کوکر در آشپزخانه جزء دستگاههای پرکاربرد به حساب میآید، و تقریبا جای ثابتی روی کانتر یا کابینت دارد، زیاد جا به جا نمیشود.
قابلیت شست و شو
در هنگام خرید دقت کنید که دستگاهی بخرید که قطعات آن قابلیت جدا شدن داشته باشند و راحت شسته شوند. و بدنه دستگاه از جنس آلومینیوم یا پلاستیک براق باشد که با دستمال کشیدن تمیز و درخشان شود.
استفاده آسان
سیستم دستگاه مولتی کوکری که میخرید باید طوری باشد که شما بتوانید هر بار به راحتی آن را به کار بیندازید زیرا پیچیده بودن تنظیمات دستگاه مانع از استفاده مکرر آن میشود.
سیستم گرم کن
داشتن سیستم گرم کن برای یک دستگاه مولتی کوکر بسیار پر اهمیت است، زیرا به شما امکان این را میدهد که پس از آماده شدن غذا تا زمان سرو، آن را با حفظ کیفیت و بدون تغییر شکل و مزه گرم نگه دارید.
قابلمه دستگاه
توجه داشته باشید که قابلمه در دستگاه مولتی کوکر بخش مهمی به حساب میآید . بنابراین قابلمهای انتخاب کنید که قابل جدا شدن باشدو به راحتی شسته شود. دیواره داخلی آن از جنس تفلون و یا سرامیک چند لایه باشد که غذا به آن نچسبد و راحت جدا شود، و دیواره بیرونی آن از جنسی ضد زنگ و ضد خش باشد که بر اثر شست و شو دچار خوردگی و زنگ زدگی نشود.
صفحه نمایش لمسی
توجه داشته باشید برای کنترل بهتر عملکردهای دستگاه و آسان تر کار کردن با آن، لازم است که گزینههای مربوط به تنظیمات دما، زمان، فشار، و …روی صفحه نمایش دستگاه باشد.
ظرفیت
ظرفیت مولتی کوکری که انتخاب میکنید بستگی به تعداد افراد خانواده و میزان احتیاج شما دارد. ظرفیت مولتی کوکرهای موجود در بازار بین ۸ تا ۱۲ نفر متفاوت است.
برنامه پخت menu
گستردگی فهرست برنامه پخت مولتی کوکر بسته به برند سازنده و قیمت دستگاه بین۴۰ تا ۵۰ نوع غذا متفاوت است. داشتن این تعداد غذا در فهرست پخت مولتی کوکرها تقریبا برای هر کسی کافی است.
تجهیزات و لوازم جانبی
هر چقدر تعداد لوازم جانبی دستگاه برقی بیشتر و کاملتر باشد کار کردن با آن برای شما آسانتر و لذت بخشتر خواهد بود. لوازم جانبی موجود در بسته بندی مولتی کوکرها شامل سبد سرخ کن، سبد بخارپز، کفگیر و ملاقه پلاستیکی، واشر یدکی، پیمانه اندازه گیری برنج، و …میباشد.
طول سیم دستگاه
دقت کنید که سیم دستگاه کوتاه تر از یک متر نباشد. سیم کوتاه دستگاه در حین استفاده مشکلاتی به وجود خواهد آورد.
قابلیت ذخیره سازی
این مورد یکی از مهمترین تواناییهای دستگاه مولتی کوکر به حساب میآید که به شما امکان ذخیره کردن برنامههای پخت شخصیتان را میدهد.
دیگ همزن
برخی از دستگاههای مولتی کوکر موجود در بازار دارای دو قابلمه هستند. در انتهای قابلمه کوچک تر قطعهی فلزی همزن تعبیه شده، که برای تهیه انواع خمیرها از آن استفاده میشود.
راهنمای استفاده مولتی کوکر بعد از هر بار استفاده
*پس از پایان کار پخت دستگاه آن را خاموش کرده و از برق بکشید، و اجازه دهید که کاملاً خنک شود.
*پس از اینکه دستگاه خنک شد،کاسه چکه گیر را از جای خود خارج کرده و مایعات جمع شده داخلش را تخلیه کنید. (حالت زودپز)
*شیر تخلیه رو با حرکات آرام به چپ و راست به سمت بالا بکشید و از روی درب باز کنید. (حالت زودپز)
*مهره محکم کننده درب را خلاف جهت عقربه ساعت چرخانده و درب را از بازوی نگهدارنده جدا کنید. (حالت زودپز)
*واشر دور درب دستگاه را به آرامی و با دقت بکشید و جدا کنید.
*پوشش داخلی شیر تخلیه بخار را از قسمت درونی درب جدا کنید.
*پس از جدا کردن قطعات جداشدنی مولتی کوکر، و تخلیه قابلمه محتوی غذا میتوانید آنها را بشویید.
شستشو و نظافت دستگاه مولتی کوکر
*با یک دستمال نرم و مرطوب قسمت داخلی و بیرونی محفظه اصلی دستگاه مولتی کوکر را تمیز و خشک کنید.
*سپس تمام بخشهایی را که جدا کرده اید مانند درب دستگاه، شیر تخلیه بخار واشر و … را با آب و مایع ظرفشویی شسته و سپس کاملا خشک کنید.
*در هنگام شستشوی درب دستگاه و اجزای مربوط به آن به طور ویژه دقت داشته باشید که چربی و باقی مانده مواد غذایی روی شیر تخلیه بخار، درپوش داخلی، شیر سوپاپ اطمینان، اهرم قفل کننده و واشر نماند و تمام قطعات به خوبی تمیز شوند.
*در شستشوی قابلمه توجه کنید اگر غذا به آن چسبیده حتما آن را در آب خیس کنید و برای جدا کردن غذای چسبیده به قابلمه از جسم سخت وتیز مانند قاشق یا چاقو استفاده نکنید.
*از مواد شوینده قلیایی و اسکاج و سیم ظرفشویی برای شستشوی قطعات دستگاه استفاده نکنید.
*مراقب باشی در زمان شستشو و خشک کردن بدنه و بیرون دستگاه از دستمال زبر استفاده نکنید، زیرا ممکن است روی بدنه یا صفحه نمایشگر ایجاد خط و خش کند.
*پس از اینکه تمام اجزای دستگاه را به طور کامل خشک کردید آنها را دوباره به هم وصل کنید.
*در زمانی که از دستگاه استفاده نمیکنید درب آن را بگذارید تا عمر واشر دستگاه کم نشود.
بایدها و نبایدهای راهنمای استفاده مولتی کوکر
*حتماً دفترچه راهنمای دستگاه مولتی کوکری را که خریداری کرده اید با دقت مطالعه فرمایید تا بتوانید به آسانی و با تسلط بیشتری با دستگاه کار کنید.
*فراموش نکنید که این دستگاه فقط جهت مصارف خانگی طراحی شده است.
*فضای اطراف دستگاه را حداقل حدود دو سانتی متر از اطراف و یک متر از بالا باز بگذارید.
*از قاشق و وسایل چوبی یا پلاستیکی برای هم زدن یا برداشتن غذا از داخل قابلمه مولتی کوکر استفاده کنید.
*وسایل تیز و فلزی مانند چاقو و چنگال و … به داخل قابلمه نزنید.
*هرگز به جای لوازم جانبی خود دستگاه مانند قابلمه از وسایل متفرقه استفاده نکنید.
*هرگز قابلمه دستگاه را بیش از حد مجاز پر نکنید، زیرا ممکن است غذا سر رفته از دستگاه بیرون بریزد و منجر به آتشسوزی شده یا به دستگاه صدمه بزند.
*از مواد پاک کننده شیمیایی مانند سفید کنندهها یا اسکاچهای زبر و سیم ظرفشویی برای شست و شو استفاده نکنید.
*اجازه ندهید باقی مانده مواد غذایی روی دستگاه خشک شود زیرا باعث بروز آلودگی میشود،همیشه بعد از استفاده دستگاه را تمیز کنید.
*دستگاه مولتی کوکر مخصوص پخت و پز طراحی شده و در حین کار قابلمه، محفظه داخلی، و در پوش بسیار داغ هستند بنابراین تحت هیچ شرایطی آنها را با دست بدون پوشش لمس نکنید.
*برای جلوگیری از سوختگی با بخار وقتی دستگاه در حال کار کردن است هرگز دست سر و صورت خود را بالای دستگاه نبرید.
*وقتی پس از اتمام پخت قابلمه را خارج میکنید دقت کنید که آن را روی سطوح حساس به گرما و حرارت قرار ندهید.
*هرگز قابلمه مولتی کوکر را در دستگاههای حرارتی دیگر مانند مایکروویو، فر و یا روی اجاق گاز قرار ندهید.
*برگه گارانتی دستگاه را دور نیندازید.
*هرگز دستگاه را بدون ریختن مواد غذایی و به شکل خالی روشن نکنید.
*در صورت بروز هر نوع مشکل برای دستگاه مولتی کوکر به تعمیرکار متخصص یا نمایندگیهای مجاز مراجعه کنید.
*از سیم رابط یا آداپتور استفاده نکنید.
*دقت کنید محل قرار دادن دستگاه لبه کانتر یا کابینت نباشد.
*قابلمه دستگاه را در حالی که هنوز داغ است زیر آب سرد نگیرید.
*قابلمه دستگاه را جهت نگهداری غذا در یخچال نگذارید.
*در صورت استفاده از دستگاه در حالت سرخ کن بسیار مراقب باشید که آب داخل روغن نباشد .
*قبل از ریختن روغن داخل قابلمه کنترل کنید که حتماً تمیز و خشک باشد.
*برای استفاده از عملکرد سرخ کن ظرف را بیشتر از اندازه پر از روغن نکنید چون در طول زمان پخت ممکن است بیرون بپاشد.
*حداکثر مواد غذایی برای سرخ کردن در سبد سرخ کن ۴۰۰ گرم است.
*قبل از تمیز کردن دستگاه حتماً آن را خاموش کرده و بگذارید خنک شود.
*اگر در اولین استفاده از دستگاه بویی از آن استشمام میکنید، نگران نباشید این مسئله طبیعی بوده و به دلیل نو بودن اجزای دستگاه میباشد. برای از بین بردن بو میتوانید کمی سرکه یا آبلیمو را با کمی آب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل قابلمه دستگاه بجوشانید.
*شستن و خشک کردن واشر، شیر تخلیه، واشر سوپاپ، بعد از هر بار استفاده ضروری است.
*اگر مواد غذایی و گوشت شما منجمد است حتما آن را قبل از ریختن داخل مولتی کوکر از حالت انجماد در بیاورید.
*اگر به دلیل استفادههای مکرر قابلمه دستگاه بو گرفته میتوانید دو فنجان آب جوش را با نصف لیمو داخل آن انداخته و با استفاده از تنظیم دستی به مدت ۳ دقیقه دستگاه را روشن کنید، این عمل باعث بوگیری قابلمه میشود.
*در صورت تداوم بوی دستگاه میتوانید واشر را کمی در آب گرم و صابون خیس کرده و سپس شسته و خشک کنید.
*در هنگام کار کردن دستگاه دائم خروج فشار را بررسی کنید.
*دستگاه را نزدیک اشیا یا سطوحی که با دما و بخار آزاد شده از دستگاه ممکن است آسیب ببینند قرار ندهید.
*قابلمه مولتی کوکر را بیشتر از ۲/۳ ظرفیت پر نکنید زیرا دستگاه برای تولید فشار به فضای کافی نیاز دارد.
*میزان آبی که برای پخت با مولتی کوکر استفاده میکنید بسیار کمتر از آبی است که در زمان پخت با اجاق گاز به کار میبرید.
*زمان پخت بسته به حجم و دمای شروع به پخت متفاوت است، در تنظیم دستگاه به این نکته بسیار توجه فرمایید.
*برای گرم کردن غذای سرد از مولتی کوکر استفاده نکنید.
دستگاه را نزدیک اجاق گاز یا سینک ظرفشویی قرار ندهید.
نکات ایمنی در راهنمای استفاده مولتی کوکر
*از دستگاه مولتی کوکر در محیطهای باز و بدون سقف استفاده نشود.
*دستگاه در معرض تابش نور خورشید نباشد.
*دستگاه را دور از محیط مرطوب نگه داری کنید.
*پس از باز کردن بسته بندی دستگاه حتماً بررسی کنید که کابل و اتصالات دستگاه آسیب ندیده باشد.
*مواد غذایی و مایعاتای را که قصد استفاده از آنها را دارید ابتدا داخل قابلمه ریخته و سپس قابلمه را به داخل محفظه مولتی کوکر هدایت کنید، نفوذ مایعات و مواد غذایی به داخل محفظه باعث بروز خطر و آسیب به دستگاه میشود.
*قبل از استفاده شیرهای تخلیه و اهرم قفل کننده را بررسی کنید.
*دستگاه را روی سطحی صاف، ثابت، محکم و خشک قرار دهید.
*برای جاب جایی دستگاه روی میز یا کانتر هرگز به وسیله سیم دستگاه آن را نکشید.
*وقتی دستگاه روشن است روی آن دستمال یا پارچه نیاندازید.
*قبل از گذاشتن قابلمه در داخل محفظه چک کنید که چیزی در محل نباشد.
*در زمانی که دستگاه روشن است آن را جابهجا نکنید.
*دستگاه روشن را بدون توجه به حال خود رها نکنید.
*دستگاه را جای دور از دسترس کودکان قرار دهید.
*اجازه کار با دستگاه را به کودکان و معلولین و افرادی که آگاهی لازم را با استفاده از دستگاه ندارند ندهید.
*وقتی دستگاه روشن است و مواد غذایی تحت فشار در حال پخت هستند (حالت زودپز) درب دستگاه را هرگز باز نکنید.
*همیشه برای استفاده از دستگاه در عملکرد زودپز درب آن را توسط اهرم نگه دارنده و مهره محکم کننده قفل نمایید.
*دستگاه را دور از منابع حرارتی قرار دهید.
*زمانی که با دستگاه کار نمیکند حتماً دوشاخه را از پریز بکشید.
*قبل از قراردادن قابلمه در محفظه دستگاه از تمیز و خشک بودن آن مطمئن شوید.
*هرگز محفظه اصلی دستگاهی و سیم آن را نشویید.
*اگر بر حسب اتفاق آب یا هر نوع مایعی در هنگام روشن بودن دستگاه روی آن پاشید سریعا آن را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس خشک کنید.
*هرگز از مایعات دارای الکل داخل دستگاه استفاده نکنید زیرا خطر آتشسوزی و انفجار دارد.
*در صورت روشن بودن دستگاه هرگز به المنت آن دست نزنید.
*دقت کنید سیم برق دستگاه از بالای کابینت یا کانتر آویزان نباشد.
*اندازه سیم دستگاه را بیش از اندازه استاندارد افزایش ندهید.
*محلی که دستگاه را قرار میدهید شیب دار نباشد چون در حین کار کردن به دلیل لرزشهایی که دارد حرکت میکند.
*دستگاه را نزدیک اجاق گاز یا سینک ظرفشویی قرار ندهید.
*از درست بسته شدن درب دستگاه در هنگام پخت اطمینان حاصل کنید.
*در حالت آرام پز حجم قابلمه را ۱/۲ تا ۳/۴ پر کنید.
*در حالت بخار پز حداقل ۴ فنجان آب باید داخل قابلمه باشد.
*در حالت سرخ کن بسیار احتیاط کنید و تا پایان عمل سرخ کردن دستگاه را رها نکنید.
*در حین سرخ کردن هرگز دستگاه را حرکت ندهید.
*اگر در حین سرخ کردن روغن سرریز کرد فوراً دستگاه را خاموش کرده و از برق بکشید و اجازه دهید خنک شود، سپس قابلمه را جدا کرده و تمیز کنید.
*میزان ولتاژ دستگاه را بررسی کنید.
*برای محافظت از مولتی کوکر در مقابل نوسانات برق از دستگاه محافظ جریان برق استفاده کنید.
*قبل از هر بار استفاده از دستگاه کابل برق را کاملاً جدا کرده و سلامت آن را بررسی کنید.
*دستگاه را نزدیک پرده و یا سایر وسایل و مواد قابل احتراق استفاده نکنید.
*همیشه مجاری تخلیه فشار دستگاه را بررسی کنید که گرفتگی نداشته و کاملا تمیز باشد در غیر این صورت زممکن است خطرات جدی به وجود بیاورد.
*از قابلمهای که پوسیده و یا مخدوش شده و نشت دارد، هرگز استفاده نکنید.
عیب یابی دستگاه مولتی کوکر
در اینجا به اختصار به چند مورد از مشکلات شایع در رابطه با دستگاه مولتی کوکر میپردازیم. توجه داشته باشید که در صورت بروز مشکلات جدی برای دستگاهتان از اقدامات خودسرانه پرهیز کرده و حتما به نمایندگی کالای خود و یا به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.
چرا آب به سطح کار نشت میکند؟
کاسه چکه گیر را پس از هر بار استفاده خالی کرده و بررسی کنید که درست در جای خود قرار گرفته باشد.
چرا صفحه گرمایش مخزن به درستی دیگر نمیشود؟
قابلمه درست در جای خودروی المنت قرار نگرفته است.
چرا برنج به قابلمه میچسبد؟
میزان آب یا برنج کافی نبوده برنج را بشویید و بگذارید تا حدود نیم ساعت خیس بخورد.
چرا دستگاه مولتی کوکر من کار نمیکند؟
پس از بررسی دستورالعملهای نصب و راه اندازی و سالم بودن سیم، سوکت برق، و پریز اگر باز هم کار نکرد حتما به متخصص جهت تعمیرات مراجعه کنید.
با توجه به آنچه که در رابطه با دستگاه مولتی کوکر و عملکردهای مفید و موثر آن بر سهولت کار دشوار و زمان بر آشپزی دانستیم، اهمیت حضور این دستگاه کاربردی در آشپزخانهها واضح و روشن است.
هر خانم با داشتن یک مولتی کوکر در آشپزخانه با آرامش خیال میتواند به تمام وظایف خود در زندگی شخصی وکاریاش بپردازد و در زمانی که مولتی کوکر برایش ذخیره میکند، به خود و خانوادهاش رسیدگی کند. امید است که مقاله راهنمای استفاده مولتی کوکر بتواند رابطه شما و دستگاه مولتی کوکرتان را نزدیکتر کرده و به این ترتیب آسایش بیشتری برایتان فراهم آورد.
